Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Ovo moje srce (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Ovo moje srce (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Ovo moje srce (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Ovo moje srce (knjiga)

  Moli Samervil je pisala knjige za decu, živela u svom malom potkrovlju, obožavala svoju pudlicu i svoju stariju sestru i njenu porodicu. Nakon što je otuđila svojih petnaest miliona dolara osnivajući fondaciju za decu, konačno se osetila slobodnom jer je time pokidala i poslednju vezu sa samoživim i bezosećajnim ocem od koga je i nasledila bogatstvo. Pomalo ekscentrična, Moli je živela relativno miran život.

  Ipak, ono što ga je činilo uzbudljivim, bila je njena višegodišnja zaljubljenost u Kevina Takera, snažnog, prelepog kvoterbeka Čikago starsa. Jedne noći Moli se našla u njegovom zagrljaju i, bez obzira što ta noć nije bila romantična, ostala je u drugom stanju, a posledica je bila neželjeni brak. Cela priča počela je loše, i činilo se da nema nade za srećan kraj. Ipak, nekoliko nedelja u malom bajkovitom kampu i blizina učinili su svoje…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 236

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption