Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Povratak kući (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Povratak kući (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Povratak kući (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Povratak kući (knjiga)

  Kada je sa trideset tri godine zadobio tešku povredu kolena, fudbalska karijera Bobija Toma Dentona bila je okončana. Mogao je da se bavi trenerskim poslom ili da zakorači u svet šou biznisa, što je i uradio. Prihvatio je glavnu ulogu u filmu koji je trebalo da snimi u svom rodnom gradu i jedini problem je bio kako neodgovornu, samoživu i sebičnu zvezdu naterati da se na vreme pojavi na setu.

  Studio je zato odlučio da po njega pošalje pratilju, neuglednu i stidljivu Grejs Snou, devojku koja je trebalo da mu bude glas razuma i natera ga da stigne u dogovoreno vreme. Njihov odnos je počeo velikim nesporazumom, ali kako je vreme prolazilo, stvari su polako dolazile na svoje mesto. Povratak kući otvorio je neke stare rane, neke je zacelio, ali ono što je najvažnije, pretvorio je Bobija Toma u novo ljudsko biće…

  A za sve je kriva jedna crvenokosa pratilja koja mu je ukrala srce…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 243

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption