Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Samo moja beba (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Samo moja beba (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Samo moja beba (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Samo moja beba (knjiga)

  Uspešna sportska karijera Kala Bonera Bombaša bližila se kraju, iako on nije želeo da prihvati činjenicu da sa trideset šest godina nije bilo još mnogo sezona pred njim. Mladi lavovi željni njegove pozicije disali su mu za vratom, a njegov strah od budućnosti u kojoj nije znao šta će sa svojim životom, bio je sve veći.

  Ugledna profesorka fizike Džejn Darlington imala je trideset četiri godine i samo jednu želju – da rodi dete. Sa koeficijentom inteligencije preko 180 nije imala detinjstvo kao druga deca i upravo je zato želela dete koje neće biti odbačeno zbog svoje pameti i nesrećno kao ona. Želela je dete prosečne inteligencije, pa je vođena predrasudama da su fudbaleri „lepi, a glupi” izabrala Kala Bonera za oca svoje bebe.

  Ali na krajnje neobičan način…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption