Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Sanjaj mali san (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Sanjaj mali san (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Sanjaj mali san (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Sanjaj mali san (knjiga)

  Nakon što je u saobraćajnoj nesreći izgubio ženu i sina, Gejbrijel Boner želeo je samo jedno – da umre. Na sreću, nikada nije imao hrabrosti da digne ruku na sebe, svestan da bi tako povredio braću i roditelje. Međutim, poslednje dve godine je proveo u Meksiku i svoju tugu lečio tekilom i sedativima, pokušavajući da zaboravi, ili barem preboli. Rejčel Stoun, udovica jednog od najpoznatijih televanđelista, nakon dve godine, bez prebijene pare i sa petogodišnjim detetom bila je primorana da se vrati u grad iz koga je dve godine ranije proterana.

  Niko je nije želeo u blizini i svi su je osuđivali, a ona je samo želela mali topli dom za sebe i svog sina. Gejb je nije poznavao, ali bilo je nešto u toj pomalo divljoj ženi što ga je nateralo da stane u njenu odbranu, da joj pruži pomoć i utočište. Bilo je nešto u toj ženi što ga je nateralo da prihvati da je i dalje živ. I da smogne snage da ponovo voli…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 236

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption