Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – To je trebalo da budeš ti (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – To je trebalo da budeš ti (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – To je trebalo da budeš ti (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – To je trebalo da budeš ti (knjiga)

  Sara Filding se bavila pisanjem, pa je iz malog mesta došla u London kako bi se bavila istraživačkim radom za svoj novi roman. Želela je da zaviri u svet kocke i kockara, i sudbina je udesila da baš jednom kockaru spase život, jedne noći u jednoj opasnoj gradskoj četvrti. Derek Krejven se sam borio i sam uzdigao od siromašnog dečaka do prebogatog vlasnika najekskluzivnije kockarnice u Londonu. U znak zahvalnosti, ali ipak nerado, Derek je pustio Saru u svoj klub i u svoj život. Zgodan, tvrdoglav i pomalo sirov, bio je sve ono što je Saru trebalo da otera iz njegovog sveta. Trebalo je…

  Ipak, u noći kada se neugledni miš pretvori u zanosnu lepoticu, sve karte su bačene na sto… I ulog je zaista veliki. Hoće li srce na dlanu biti kazna ili nagrada?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 268

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption