Ukupna cena:

Krid 2 / Creed II - 4K UHD (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)

 • Krid 2 / Creed II - 4K UHD (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)
 • Krid 2 / Creed II - 4K UHD (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)
 • 29.99 EUR
  32.99 USD
  2,999.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Krid 2 / Creed II - 4K UHD (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)

  Izdanje koje uključuje 2D bioskopsku verziju filma na 4K UHD Blu-ray disku (2160p rezolucija, može se reprodukovati samo na 4K UHD TV uređajima i 4K UHD plejerima ili "Microsoft Xbox One S" i "X" konzolama), kao i 2D bioskopsku verziju filma na standardnom (1080p) Blu-ray disku, koji se može reprodukovati na svim standardnim Blu-ray plejerima i konzolama koje podržavaju Blu-ray format!

  Na standardnom Blu-ray disku se nalazi i puno specijalnih dodataka za ljubitelje filma!
  ---------------------------------------
  Adonis Krid će morati da uskladi život između ličnih obveza i priprema za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice i samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Roki i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. Krid 2 će nam pokazati šta nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar - bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti.

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption