Ukupna cena:

Danijela Stil – Na istoj adresi (knjiga)

 • Danijela Stil – Na istoj adresi (knjiga)
 • Danijela Stil – Na istoj adresi (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Danijela Stil – Na istoj adresi (knjiga)

  Nakon što joj se i emotivna i poslovna veza sa dugogodišnjim partnerom raspala, Frančeska Tejer je svim silama nastojala da sačuva ostatke svog prošlog života. Kuću koju je kupila sa Todom kao i umetničku galeriju koju je otvorila sa njim pokušala je da zadrži i nakon raskida.
  Međutim, troškovi su preveliki i Frančeska se odlučuje na veoma neobičan korak – da pronađe troje cimera zahvaljujući čijim kirijama će moći da plaća hipoteku za svoj dom. Ali potraga za novim stanovnicima kuće u Ulici Čarls nije ni malo laka.
  Nakon mnogo truda, mlada učiteljica, sredovečni grafički dizajner i vremešna proslavljena kuvarica, postaće Frančeskini najbolji prijatelji i nova porodica.
  Ali, ništa nije večno…

  Žanr Ljubavni roman
  Broj strana 252

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption