Ukupna cena:

Danijela Stil – Prsten (knjiga)

 • Danijela Stil – Prsten (knjiga)
 • Danijela Stil – Prsten (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Danijela Stil – Prsten (knjiga)

  U vihoru Drugog svetskog rata, u Nemačkoj zahvaćenoj mržnjom, prelepa supruga uticajnog bankara zaljubljuje se u nemačkog pisca. Njegovo jevrejsko poreklo ih oboje odvodi u smrt. Prevareni, ali ne i ozlojeđeni suprug smisao života pronalazi u težnji da sina Gerharda i ćerku Arijanu zaštiti od užasa koji nacisti šire svuda i prema svima koji ne misle kao oni. U pokušaju da spasi decu, ostareli bankar sina prebacuje na slobodnu teritoriju, ali ćerka ostaje sama u Berlinu. Od zatvorske ćelije i pohotnih nacističkih generala spasava je oficir koji će je iskreno zavoleti. Ali njihova ljubav i sreća neće biti dugog veka. Arijana ostaje bez voljenog muškarca i, ni sama ne znajući kako, uspeva da od Berlina preko Pariza stigne u Ameriku, u novi život.
  Arijanina prošlost i svi koje je volela u starom životu izgubljeni su zauvek. Njena budućnost je neizvesna.
  Jedino što ima je prsten koji joj može pomoći u novom životu – nasleđe koje zatvara krug i postaje most između prošlosti i budućnosti…

  Žanr Ljubavni roman

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption