Ukupna cena:

Džuli Garvud – Kada dođe proleće (knjiga)

 • Džuli Garvud – Kada dođe proleće (knjiga)
 • Džuli Garvud – Kada dođe proleće (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Kada dođe proleće (knjiga)

  Pre mnogo godina, u Njujorku, četiri dečaka i jedna beba odlučili su da postanu porodica. Mnogo godina kasnije, beba je udata i srećna žena, a dečaci su ostvareni porodični ljudi, čuvena braća Klejborn.

  Svi osim jednog.

  Kol Klejborn je bio nadaleko čuven po svojim brzim prstima na obaraču, ali i kratkom fitilju. Njegova porodica je strepela na koju će stranu njegov život otići, jer je bio na ivici da pređe sa druge strane zakona. Zahvaljujući upornom šerifu Danijelu Rajanu, sa kojim je Kol verovao da ima neraščišćene račune, i jednom nemilom događaju, postao je šerif. Naime, nakon užasnog masakra u lokalnoj banci, Kol je dobio značku i zajedno sa Danijelom krenuo u poteru za banditima, kako bi ih izveo pred lice pravde. Nije ni slutio da će jedini preživeli svedok koga traži – prelepa Džesika Samers – dati novi smisao njegovom životu.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 231

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption