Ukupna cena:

Džuli Garvud – Mlada (knjiga)

 • Džuli Garvud – Mlada (knjiga)
 • Džuli Garvud – Mlada (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Mlada (knjiga)

  U davna vremena, kada je vladala netrpeljivost između Škota i Engleza, postojao je kraljev ukaz po kome je kazna za neplaćene poreze bio brak između škotskog vlastelina i engleske plemkinje. Engleski baron Džejmison imao je četiri ćerke i lošu naviku da svoje obaveze ne ispunjava na vreme.

  Tako su jednoga dana dva vlastelina došla po ono što im pripada. Najmlađa Džejmi zapala je za oko Aleku Kinkejdu. Sićušna i naizgled krha lepotica ljubičastih očiju, od početka nije htela da se povinuje svom suprugu, iskušavajući njegovo strpljenje. Arogantni gorštak o kome su glasine stigle u Englesku mnogo pre njega, pokleknuo je pred njenom lepotom, iako se trudio da svoja osećanja sakrije. Na zanimljivom putu od Engleske do Škotske, pa dalje kroz zajednički život, njih dvoje će provocirati jedno drugo pokušavajući da stalnim čarkama sakriju ono što se nije moglo sakriti: ljubav…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 245

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption