Ukupna cena:

Džuli Garvud – Neobuzdana želja (knjiga)

 • Džuli Garvud – Neobuzdana želja (knjiga)
 • Džuli Garvud – Neobuzdana želja (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Neobuzdana želja (knjiga)

  Kerolajn Ričmond je još kao devojčicu, nakon majčine smrti i jednog misterioznog događaja, otac poslao u Boston kod svog brata. Bez obzira na plemenito poreklo, u Americi je odgajana kao sasvim obična devojka. Nije poznavala pravila visokog društva i nije mnogo marila za njih, jer i nije slutila da će joj ikada biti potrebna. Međutim, četrnaest godina kasnije, stekli su se uslovi da se Kerolajn ponovo sretne sa ocem.

  U pratnji svoje rođake i prijatelja, već prvog dana u Engleskoj prisustvovala je oružanom sukobu u kome je spasla život jednom čoveku. Zapravo, ispostaviće se da je njen dolazak spasao i promenio mnoge živote – živote njenog oca i ujaka, a najvažnije od svega, život Džereda Markusa Bentona, najarogantnijeg, najbogatijeg, ali i najzgodnijeg vojvode od Bredforda, koji nije odoleo čarima zanosne lepotice…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 233

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption