Ukupna cena:

Džuli Garvud – Ružičasta ruža / Bela ruža (knjiga)

 • Džuli Garvud – Ružičasta ruža / Bela ruža (knjiga)
 • Džuli Garvud – Ružičasta ruža / Bela ruža (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Ružičasta ruža / Bela ruža (knjiga)

  Kada se mama Rouz nakon dvadeset dugih godina konačno srela sa biološkim sinom i ostalom svojom decom, najveća želja joj je bila da i dečaci, poput ćerke jedinice, osete sreću bračnog života. Naravno, želja joj je bila da prvo oženi sina Adama, ali sudbina je htela drugačije. Na putu ka Montani mama Rouz je opljačkana i njen sin Trevis je krenuo u potragu za počiniocem. Ono što nije mogao da pretpostavi je to da će sasvim slučajno postati pratilac mladoj dami koja je pošla u posetu svom vereniku. Zbog nepredviđenih okolnosti veridba je raskinuta, a Emili Finegan, ružičasta ruža, završila je u Trevisovom naručju.

  Daglas Klejborn je pošao da plati konja kog je pazario, ali umesto prodavca, našao je njegovu udovicu Izabel Grant pred porođajem. Ostala je sama i pokušavala da sačuva svoje dostojanstvo i imanje od lokalnog zlikovca. Pošto ih je već sudbina spojila, Daglas je odlučio da sa njom i ostane. Ponudio joj je pomoć, a nedugo zatim i ljubav. Bela ruža je morala biti njegova…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 209

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption