Ukupna cena:

Džuli Garvud – Spas (knjiga)

 • Džuli Garvud – Spas (knjiga)
 • Džuli Garvud – Spas (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Spas (knjiga)

  Ledi Džoana je vest o smrti svog muža primila sa nevericom, i nadom. Nakon godina provedenih u braku sa nasilnikom, konačno je bila slobodna. Ali cena te slobode bio je porez koji je morala da plaća kralju Džonu. Kako bi ih spasаo nameta, njen brat je odlučio da joj pronađe novog muža i izbor je pao na Gejbrijela Makbejna, zgodnog Škota grubih crta lica, ali nežnog srca, sa kojim je zajedno ratovao.

  Iako nije želela ponovo da se uda, plašeći se da bi neprijatno iskustvo moglo da se ponovi, ipak je pristala i ubrzo se zaljubila u svog gorštaka. Pomalo tvrdoglava i buntovna, unosila je razne promene i uspela da raskravi srce svog supruga. Oklevetana da je jalova, nije mogla da veruje da je blagoslovena trudnoćom. I sve je bilo kao u bajci, ali je sreća bila kratkog daha. Do klana Makbejnovih stigao je zao glas da je Džoanin bivši muž i gospodar živ i zdrav, i da želi svoju ženu nazad…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 234

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption