Ukupna cena:

Džuli Garvud – Venčanje iz snova (knjiga)

 • Džuli Garvud – Venčanje iz snova (knjiga)
 • Džuli Garvud – Venčanje iz snova (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Venčanje iz snova (knjiga)

  Iako je kao devojčica zaprosila naočitog gorštaka Konora Mekalistera, poslednje što je ledi Brena očekivala bilo je da će on, nakon deset godina, prihvatiti prosidbu na koju je ona odavno zaboravila. Putujući iz Engleske u Škotsku na svoje unapred dogovoreno venčanje, Breninu svitu presreli su Konor i njegovi žestoki ratnici, i usred šume obavili čin venčanja. Ono što Brena nije znala je činjenica da je to, zapravo, samo deo plana osvete prema njenom bivšem vereniku, osvete na koju je Konorov otac na samrtnoj postelji zavetovao svoga sina…

  Ipak, Konor je bio zbunjen svojom reakcijom na Brenu. Iako venčanje nije bilo onakvo o kakvom je Brena maštala, pristala je na brak misleći da će tako spasti i sebe i svoju pratnju, ali i zbog neodoljivog Konorovog osmeha. Verujući u zauvek srećni, Brena je čvrsto rešila da, uprkos svemu, osvoji srce hrabrog vođe.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 251

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption