Ukupna cena:

Džulija Kvin – Bezobraznica (knjiga)

 • Džulija Kvin – Bezobraznica (knjiga)
 • Džulija Kvin – Bezobraznica (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Bezobraznica (knjiga)

  Kladio se sa svojom dobrom prijateljicom da se nikada neće zaljubiti i skrasiti, da se tako nešto događa drugima ali ne i njemu. Šarmantni večiti neženja Vilijam Danford iznenada je nasledio veoma uspešno imanje od rođaka za koga nije ni znao da postoji. U duhu dobrog domaćina, pošao je u Kornvol da obiđe svoj novi posed. Iznenađenje koje ga je sačekalo bila je muškobanjasta lepotica duge kose Henrijeta Baret, poznata kao Henri, upraviteljka Stenejdž parka. Na prvi pogled sevnule su varnice. Henri se plašila da će ostati bez svog doma, pa je pokušavala na sve mile načine da mu zagorča boravak na imanju. Ali lukavi Danford je prozreo njene namere i veoma brzo su zakopane ratne sekire. Od tog trenutka Danford je rešen da od svoje štićenice stvori pravu damu koja će danas-sutra biti dobra supruga nekome. Nekome ili njemu? Ko će na kraju izgubiti opkladu?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 300

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption