Ukupna cena:

Džulija Kvin – Druga gospođica Bridžerton (knjiga)

 • Džulija Kvin – Druga gospođica Bridžerton (knjiga)
 • Džulija Kvin – Druga gospođica Bridžerton (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Druga gospođica Bridžerton (knjiga)

  Popi Bridžerton je želela da pobegne od dosade londonskog društva i udvarača čija se interesovanja i pamet ne podudaraju sa njenim, i nimalo obeshrabrena činjenicom da i posle druge sezone nema mladoženje za nju, odlazi u dužu posetu svojoj prijateljici.

  Izuzetno nezavisna i sklona avanturama Popi lutajući po plažama Čarmota, otkriva krijumčarsku pećinu. Međutim, i ona biva otkrivena i u vreći odnesena na brod mladog i izuzetno šarmantnog kapetana Endrua Džejmsa Roksbija, koji nije gusar kako ona misli. Kapetan kada sazna ko je gospođica, shvata da ne sme ničim da otkrije svoj identitet, ali i da će morati da se oženi njome ukoliko se otkrije njen nestanak. Nadajući se da do skandala neće doći, Endru se veoma džentlmenski ophodi prema Popi, ali to mu teško polazi za rukom. Njihov rat rečima ubrzo će ustupiti mesto opojnoj strasti, ali nešto će ipak zapretiti da pokvari njihovu romansu…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 232

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption