Ukupna cena:

Džulija Kvin – Gospodinu sa ljubavlju [Bridžertonovi] (knjiga)

 • Džulija Kvin – Gospodinu sa ljubavlju [Bridžertonovi] (knjiga)
 • Džulija Kvin – Gospodinu sa ljubavlju [Bridžertonovi] (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Gospodinu sa ljubavlju [Bridžertonovi] (knjiga)

  Eloiza Bridžerton bila je dvadesetosmogodišnja usedelica, koja je maštala o velikoj ljubavi, tako da joj čekanje prave bračne ponude nije smetalo, sve do trenutka kada se njena najbolja drugarica nije udala za njenog brata. Eloiza je bila srećna zbog njih, ali pojavila se mrva zavisti, pa je rešila da sama iskroji svoju sudbinu. Jedne noći odlučila je da pobegne od kuće u posetu ser Filipu Krejnu, udovcu njene daleke rođake sa kojim se tajno dopisivala godinu dana.

  Sve je počelo izjavom saučešća, a pretvorilo se u nežno prijateljstvo i ishitrenu bračnu ponudu. Ser Filip Krejn je želeo majku za svoju decu, ali i ženu za sebe kakvu nikada nije imao. Eloizin dolazak ga je iznenadio, ali ne koliko i nju samu. Iako je znala da je to je bila najbudalastija stvar koju je ikada uradila u svom životu, osećala je da je to bio pravi put za sreću…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 299

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption