Ukupna cena:

Džulija Kvin – Neizbežna ljubav [Bridžertonovi] (knjiga)

 • Džulija Kvin – Neizbežna ljubav [Bridžertonovi] (knjiga)
 • Džulija Kvin – Neizbežna ljubav [Bridžertonovi] (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Neizbežna ljubav [Bridžertonovi] (knjiga)

  Sa trideset i tri godine Kolin Bridžerton je već uveliko stasao za ženidbu, koju je, na žalost svoje majke, veoma uspešno izbegavao godinama. Često je odlazio na putovanja po svetu kad god je bio prisiljen da ispuni svoju obavezu i oženi se. Ipak, jedno popodne i jedan poljubac su ga potpuno preobratili. Najbolja drugarica jedne od njegovih sestara i neprimetna usedelica Penelopa Federington, svoje devojaštvo je provela potajno zaljubljena u njega.

  Svesna da će život provesti čuvajući ostarelu majku, jednoga dana zamolila je Kolina da je poljubi, da ima barem neko lepo sećanje za budućnost. I… on je pristao! U tom trenutku, video je u Penelopi nekoga koga je poželeo da ima kraj sebe zauvek. Prosidba je obavljena i sve je teklo po planu, osim što se nad njihovom budućom srećom nadvijao oblak tajne koju je Penelopa krila više od deset godina…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 350

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption