Ukupna cena:

Džulija Kvin – Ples u ponoć (knjiga)

 • Džulija Kvin – Ples u ponoć (knjiga)
 • Džulija Kvin – Ples u ponoć (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Ples u ponoć (knjiga)

  Lord Džon Blekvud je heroj koga progone sećanja na nasilje, heroj koji je proživeo najgore ratne strahote i koji je osećao da ne zaslužuje priliku da bude srećan. Na njegovom imanju će se igrom slučaja pojaviti Arabela Blajdon, povučena ljubiteljka knjige koja je samo želela da pronađe pravu ljubav. Kada je upoznala lorda, znala je da je on taj. Međutim, trebalo je i njega ubediti u iskrena osećanja i uveriti ga da i on ima prava na ljubav i sreću. Ubrzo ovaj izmučeni heroj shvata da ništa nije opasano za njegovo ranjeno srce kao lejdi Arabela. Ona ga i očarava i ljuti, ali i čini da se u njemu ponovo javi želja za životom. Iako zna da nikada ne može biti muškarac kakvog ona zaslužuje, ne može da prestane da je želi. Ipak, kada svetlost dana zameni čari ponoći, ova izmučena duša ponovo će naučiti da voli…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 288

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption