Ukupna cena:

Džulija Kvin – Zbog gospođice Bridžerton (knjiga)

 • Džulija Kvin – Zbog gospođice Bridžerton (knjiga)
 • Džulija Kvin – Zbog gospođice Bridžerton (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Zbog gospođice Bridžerton (knjiga)

  Bili Bridžerton bila je sve samo ne dama. Dobrodušna, vesela, pomalo nepromišljena, uvek je radila šta je htela, bez obzira na posledice. I nekako bi uvek u svoje nestašluke povlačila i čitav klan Roksbijevih, najbližih komšija i prijatelja njene porodice. Tako je i tog, pokazaće se sudbonosnog dana, Bili u pokušaju da spase mačku, završila sa uganutim člankom na krovu seoske kuće. I jedini ko se pojavio da joj pruži pomoć bio je Džordž Roksbi – poslednji čovek na svetu kog je želela da vidi u toj nezavidnoj situaciji.

  Nije baš da su sevale varnice od strasti, više je to bilo zbog večitog peckanja i provociranja, ali neko je davno rekao da se suprotnosti privlače. Nekoliko sati provedenih na krovu otkrilo je emocije za koje ni jedno ni drugo nisu ni slutili da se kriju u toj večitoj igri mačke i miša, koju su tako dugo uzaludno igrali…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 234

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption