Ukupna cena:

Replikator / A Scanner Darkly (DVD)

 • Replikator / A Scanner Darkly (DVD)
 • Replikator / A Scanner Darkly (DVD)
 • 5.99 EUR
  6.59 USD
  599.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Replikator / A Scanner Darkly (DVD)

  Upoznajte Freda, neodlučnog policajca u civilu koji radi za vladu. Kako bi zadržao svoju dvoličnost, Fred redovno uzima popularnu supstancu D. Zbog droge je Fred dobio poremećaj višestruke ličnosti, a jedne nije svestan: njegov je alter ego Bob Arctor, diler droge. Fredovi nadređeni stavljaju holografsku kameru u njegov dom kao deo operacije praćenja Boba. Odelo koje menja izgled, dopušta Fredu da se pojavi pred kamerama kao Bob i sprečava njegove kolege da saznaju njegov pravi identitet. Kamera u Fredovom/Bobovom stanu otkriva da njegovi prijatelji redovno cinkare jedan drugog kako bi dobili više droge. Čak i Donna, mlada dilerka u koju je Fred zaljubljen, više voli droge od ljudskog kontakta. Putovanje u apsurd, mesto na kojem identitet i lojalnost gotovo više ne postoje i gde se nikome ne može verovati - ni samom sebi.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption