Ukupna cena:

Kej Huper – Uvek lopov (knjiga)

 • Kej Huper – Uvek lopov (knjiga)
 • Kej Huper – Uvek lopov (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Kej Huper – Uvek lopov (knjiga)

  Novo ubistvo je uznemirilo sve koji imaju bilo kakve veze sa kolekcijom Banister. Još uvek su u jeku pripreme za veliko otvaranje izložbe u Istorijskom muzeju, a čuvena kolekcija treba da bude mamac, kome kriminalac poznat pod pseudonimom Noćna senka, neće odoleti – ni on, ali ni misteriozni provalnik Kvin. Dok policija traga za ubicom, direktorka izložbe Morgan Vest i stručnjak za bezbednost Vulf Nikerson užurbano rade na postavci, ali i zaštiti dragocenosti.

  Morgan je osim profesionalno, veoma privatno i emotivno upetljana u odnos sa Kvinom. Razum joj govori da ne treba da mu veruje, ali srce ne dozvoljava da posumnja u njega i njegove motive. U priči u kojoj ništa nije isto, niti onakvo kako izgleda, samo je ljubav iskrena i sve veća, čak i kada se čini nemogućom…

  Žanr - triler / misterija
  Broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption