Ukupna cena:

Rockanje u Vinkovcima (knjiga)

 • Rockanje u Vinkovcima (knjiga)
 • Rockanje u Vinkovcima (knjiga)
 • 20.00 EUR
  22.00 USD
  2,000.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Rockanje u Vinkovcima (knjiga)

  231 strana, latinica, meki povez

  Šezdesetih godina prošlog veka u Vinkovcima su se održavale igranke na kojima su žarili i palili kultni bendovi, poput grupe The Milky Way, koji su oduševljavali publiku izvodeći svetske rok hitove, ali i autorske pesme. Tokom godina, u gradu se razvila klima pogodna za mlade ljude koji su se svojim stavovima, stilom oblačenja i načinom razmišljanja razlikovali od uobičajenog, a sve je kulminiralo osamdesetih godina prošlog veka pojavom nekolicine izvođača koji će zauvijek ostati upisani u antologiji hrvatske rok muzike.

  Upravo je priča o rock sceni osamdesetih i devedesetih godina ispričana u knjizi “Rockanje u Vinkovcima” koju prati istoimeno dvostruko CD izdanje sa čak 46 pesama nastalih u pomenutom periodu. Autor knjige Ivica Aničić vrsni je poznavalac zbivanja u gradu, ali i hronolog koji nam približava neverovatne priče o sastavima kao što su Pogreb X, The Užas, Špilšul, Majke, Satan Panonski, Kaotične duše, Pokvarena mašta, Nepopravljivi i drugi.
  (izvor: novosti.hr)

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption