Ukupna cena:

Meri Balog – Dogovor (knjiga)

 • Meri Balog – Dogovor (knjiga)
 • Meri Balog – Dogovor (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Dogovor (knjiga)

  Vrativši se kući nakon nekoliko nedelja provedenih sa svojim prijateljima iz Kluba ranjenih duša, Vinsent Hant, vikont Darli, ubrzo je morao ponovo da ode, zapravo da pobegne. Cela njegova porodica dala se u potragu za nevestom kako bi ga oženili. Očajan zbog toga i u želji da sâm nađe sebi ženu, Vinsent odlučuje da pobegne i to u seoce u kom je proveo najlepše dane svoga detinjstva. Ali i tu se pojavljuje bračna zamka. Tiha i nenametljiva Sofija Fraj, svojom mudrošću uspeva da ga spase, ali zbog toga biva kažnjena i izbačena iz kuće svojih staratelja. Osećajući zbog toga veliku odgovornost, Vinsent joj nudi ruku spasa. Iako slep, on vidi rešenje njihovih problema – brak.

  U početku Sofija odbija njegov predlog, ali ubrzo shvata da je to jedini izlaz. Tako je postignut dogovor…

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 276

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption