Ukupna cena:

Meri Balog – Jesi li usamljen? (knjiga)

 • Meri Balog – Jesi li usamljen? (knjiga)
 • Meri Balog – Jesi li usamljen? (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Jesi li usamljen? (knjiga)

  Nakon što se saznalo za bigamiju pokojnog grofa od Riverdejla, Hari Vestkot, njegov sin, preko noći je ostao bez titule i nasledstva. Razočaran, bežeći od sramote kojoj je bio izložen, prijavio se da se bori u Napoleonovim ratovima, gde biva teško ranjen. Nakon mukotrpnog oporavka, nekada veseo i živahan mladić, postao je tih i povučen čovek. Iako je tvrdio da je to život koji želi, nije mogao da se ponekad ne zapita da li je zaista tako.

  Udovica Lidija Tavernor, nakon smrti supruga nije mogla da sakrije da potajno uživa u svojoj slobodi. Sanjarila je o tome da ima ljubavnika. Nije želela brak, ali ni potpunu samoću. Kada se jedne noći našla u Harijevom naručju i postavila mu pitanje Jesi li usamljen?, odgovor ih je poveo putem koji ih je oboje iznenadio.

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 257

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption