Ukupna cena:

Meri Balog – Ljubav (knjiga)

 • Meri Balog – Ljubav (knjiga)
 • Meri Balog – Ljubav (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Ljubav (knjiga)

  Džordž Krab, vojvoda od Stenbruka, bio je čovek koji je otvorio svoj dom i srce ljudima koje je slomio rat i koji bi možda zauvek ostali u kandžama njegovih posledica bez vojvodine pomoći. Sada se radovao njihovoj sreći. Svi članovi Kluba ranjenih duša pronašli su svoje srodne duše, a većina ih je čekala i decu – svi osim njega. Oni su imali nekog, a on je bio sam. U besanim noćima počeo je da razmišlja kako bi možda brak i njemu doneo preko potrebni mir. Tada se setio Dore Debins, poznanice koja je na njega svojevremeno ostavila jak utisak. Odlučno i bez velike pripreme zakucao je na njena vrata…

  Hoće li ga Dora prihvatiti, hoće li vojvoda uspeti da se oženi i živi srećno ili će duhovi iz prošlosti i duboko čuvana tajna upropastiti poslednju priliku za ljubav?

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 245

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption