Ukupna cena:

Meri Balog – Nevesta (knjiga)

 • Meri Balog – Nevesta (knjiga)
 • Meri Balog – Nevesta (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Nevesta (knjiga)

  Ren Hejden bila je bogata naslednica i uspešna upravnica velike fabrike stakla. Uživala je u bogatstvu i luksuzu, ali je želela još nešto u svom životu: brak. Aleksandar Vestkot, grof od Riverdejla, nasledio je titulu koju nije želeo, a uz nju je došlo i veliko seosko imanje, koje on nije mogao sebi da priušti. Troškovi održavanja su bili ogromni, a novca nije bilo. Kada je došao u obilazak svog poseda, dobio je poziv od komšinice, gospođice Hejden, da je poseti.

  Poslednje što je očekivao bilo je da će uz poziv na čaj dobiti i bračnu ponudu! Svesna svojih godina, Ren mu je ponudila novčanu pomoć u zamenu za brak. Iznenađen, ali zaintrigiran ponudom, grof je zatražio malo vremena za udvaranje, kako bi se među njima razvilo barem poštovanje. Kada njegova misteriozna komšinica skine velove koji skrivaju tajne njene prošlosti, grof će shvatiti da prema njoj počinje da oseća i nešto više od poštovanja…

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 227

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption