Ukupna cena:

Meri Balog – Poljubac (knjiga)

 • Meri Balog – Poljubac (knjiga)
 • Meri Balog – Poljubac (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Poljubac (knjiga)

  Nepristojan, razmetljiv, drzak, uobražen… spisak koji nema kraj, a koji opisuje jednu istu osobu – Persivala Hejsa, grofa od Hardforda. Sve to je Imodžen Hejs, lejdi Barkli, pomislila pri njihovom prvom susretu. Nije baš da se trudio da ostavi dobar utisak, ali je vođen nekom čudnom silom radio i govorio sve suprotno od onoga što je želeo. Nasledio je titulu i imanje, ali i tri rođake koje su tu živele a da on to nije ni znao.

  Lejdi Barkli, mermerna lepotica kako je odmah pomislio, otkrila mu je sve tajne svog života, kao i priču o svojim prijateljima iz Kluba ranjenih duša, smatrajući da novi vlasnik ima pravo da upozna svoje stanare. Izgleda da ga baš to poznanstvo i nije vratilo u svet iz koga je došao. Nešto ga je zadržalo u novom domu. Jedan ukradeni poljubac? Ili mu možda snaga Imodžine ljubavi nije dozvolila da ode…

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 253

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption