Ukupna cena:

Meri Balog – Pomalo skandalozno (knjiga)

 • Meri Balog – Pomalo skandalozno (knjiga)
 • Meri Balog – Pomalo skandalozno (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Pomalo skandalozno (knjiga)

  Odrastanje u vojvodskom domu uz četvoricu braće učinilo je lejdi Freju Bedvin hrabrom i naprasitom, potpuno drugačijom od većine dama iz visokog društva. Obeležena propalom veridbom, željna slobode i avanture, odlazi u Bat kako bi se sklonila od očiju javnosti dok i poslednje sećanje na nemili događaj ne bude zaboravljeno. Već na putu pronaći će pustolovinu kada joj zgodni stranac Džošua Mur, problematični markiz od Holmira, provali u sobu tražeći pomoć.

  Putevi, kao i njihova dva snažna karaktera, ukrstiće se ponovo u Batu. U opasnosti da bude uhvaćen u bračnu zamku, markiz se obraća za pomoć Freji, znajući da je jedino ona dovoljno nepromišljena i hrabra da se upusti u lažnu veridbu iz čiste zabave. Ali kad se strast umeša, markiz, okoreli neženja, i lejdi Freja, vojvodina kći ranjenog srca, pronaći će jedno u drugom mnogo više od zabave i avanture.

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 267

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption