Ukupna cena:

Meri Balog – Pomalo u braku (knjiga)

 • Meri Balog – Pomalo u braku (knjiga)
 • Meri Balog – Pomalo u braku (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Pomalo u braku (knjiga)

  Obećanje dato saborcu na samrti, da će pomoći njegovoj sestri, dovešće pukovnika lorda Ejdana Bedvina u Ringvud, u dom Iv Moris. Za kratko vreme Iv je izgubila oca i brata i suočila sa gubitkom čitavog svog imanja i bogatstva kojim je svesrdno pomagala i one od kojih su svi digli ruke. Brak iz računa je jedino što je može spasti i lord Bedvin se ne dvoumi mnogo. Ali biti snaja Bedvinovih nije baš onako kako je Iv zamišljala. Ovo je priča o časti, obavezi, žrtvi, porodici, ljubavi i strasti, sa mnogo potisnutih emocija, o društvenoj (ne)jednakosti, i gotovo nedodirljivom svetu britanske aristokratije nakon konačnog sloma Napoleona početkom XIX veka. Da li će im ovaj brak iz računa doneti mnogo više od onoga čemu su se nadali, ostaje Vam da vidite na stranicama ove uzbudljive knjige, uživajte!

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 264

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption