Ukupna cena:

Meri Balog – Romansa (knjiga)

 • Meri Balog – Romansa (knjiga)
 • Meri Balog – Romansa (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Romansa (knjiga)

  Lejdi Džesika Arčer odlučila je da se nikada neće udati i neće dozvoliti sebi bilo kakvu romansu. Bilo je to u znak solidarnosti sa njenom rođakom i najdražom prijateljicom Abigejl Vestkot, koja je odbačena od strane visokog društva kada je otkriveno da je nezakonito dete. Međutim, godine su prošle, prašina se slegla, Abigejl se udala i našla sreću, pa je Džesika shvatila da je krajnje vreme da i ona učini nešto sa svojim životom.

  Dobra prilika, kakva je bila, i u dvadesetpetoj bila je okružena udvaračima. Ipak, nešto je nedostajalo. Možda baš Gejbrijel Torn, bogati trgovac koji se vratio iz Novog Sveta i ponudio joj brak već pri prvom susretu. Gejbrijel je zapravo bio naslednik grofa od Lindejla, i došao je po ono što mu pripada, uprkos davno donetoj odluci da raskrsti sa očevom familijom. Iako ga smatra neprikladnim, Džesika odlučuje da mu da šansu da je zavede…

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 255

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption