Ukupna cena:

Meri Balog – Sećanje (knjiga)

 • Meri Balog – Sećanje (knjiga)
 • Meri Balog – Sećanje (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Sećanje (knjiga)

  Matilda Vestkot provela je život brinući se o svojoj majci, udovici grofici od Riverdejla, i nikada nije dovodila u pitanje život usedelice koji je za sebe izabrala. Sada već u zrelim godinama, za nju je brak bio smešan, a ljubav igra za mlade. Međutim, njen skromni, gotovo dosadni život, poljuljaće iz temelja susret sa čovekom koji joj je nekada davno bio u srcu. Čarls Sojer, koji je u međuvremenu postao vikont Dirkson, poslednje što je očekivao bilo je da će nakon trideset šest godina ponovo videti Matildu Vestkot.

  Nije očekivao ni da će pri samo jednom pogledu na nju na površinu isplivati sva ona nežna osećanja koja ni vreme nije uspelo da promeni. Fasciniran njome kao i prvog dana, Čarls je rešen da razbije zid koji je Matilda oko sebe izgradila. Iako su i njena osećanja snažna, Matilda je na prekretnici: da li da i dalje ostane sama ili da ga pusti u svoj život, pa makar rizikovala da ga ponovo izgubi…

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 218

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption