Ukupna cena:

Meri Balog – Voleti nekog (knjiga)

 • Meri Balog – Voleti nekog (knjiga)
 • Meri Balog – Voleti nekog (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Voleti nekog (knjiga)

  Lejdi Anastasija Vestkot odrasla je kao Ana Snou u sirotištu u Batu, ne znajući ništa o svom poreklu. Nakon smrti grofa Riverdejla saznala je da je ona njegova jedina zakonita ćerka i naslednica, ali je saznala i za brata i sestre koje ima po ocu. To saznanje za Anu je bio blagoslov, ali novi rođaci nisu želeli da imaju nikakve veze sa njom. I porodica i londonsko visoko društvo podelili su se na one koji su je prihvatili i one koji su želeli da je slome i vrate u svet iz kog je došla.

  Ejveri Arčer, vojvoda od Neterbija, dugo se držao na distanci, ali je ipak stao u Aninu odbranu. Ponudio joj je utehu nesvestan svojih motiva. Plemenitost je nadvladana osećanjima koja je tako dobro i tako dugo skrivao…

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 252

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption