Ukupna cena:

Nora Roberts – Očaran (knjiga)

 • Nora Roberts – Očaran (knjiga)
 • Nora Roberts – Očaran (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Očaran (knjiga)

  Ana Donovan je živela u blizini mora i uživala u svom miru. Bavila se travama, ali je, kao i svi u njenoj familiji, imala dar. Nije ga ni krila, niti se njime razmetala, jednostavno ga je nosila u sebi. Kada je kuća pored njene prodata i kada joj je šesetogodišnja devojčica ušetala dvorište, mala komšinica je odmah osvojila Anino srce. Sa devojčicom se pojavio i otac, poznati pisac bajki.

  Poslednje što je Bun Sojer očekivao kada se, bežeći od prošlosti i bolnih uspomena, preselio u Monterej, bilo je da će upoznati ženu koja izgleda baš kao jedna od njegovih heroina: princeza i vila u jednom! Očarala ga je, a da nije ni upotrebila magiju. Ana je znala da Bun neće lako prihvatiti njeno nasleđe. Ipak, kada je trebalo da spase jedan život, Ana je otkrila Bunu svoje moći, svesna da je to može koštati i njegove ljubavi i sopstvenog života…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption