Ukupna cena:

Nora Roberts – Opčinjen (knjiga)

 • Nora Roberts – Opčinjen (knjiga)
 • Nora Roberts – Opčinjen (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Opčinjen (knjiga)

  Oca se nije sećala, a sa majkom, hipikom u duši, vodila je nomadski život seleći se od grada do grada, od škole do škole… Kada je odrasla, konačno se skrasila u Montereju, obavljajući predano svoj detektivski posao. Mel Saderland je bila razumna, pragmatična i iznad svega odana. Upravo zbog te odanosti prihvatila je da radi sa vidovnjakom, nakon što je beba njenih prijatelja oteta. Iako je verovala da je vidovnjak šarlatan, nije mogla a da ne primeti njegovu lepotu.

  Sebastijan Donovan bio je visok, crnokos, zgodan, a iznad svega zainteresovan za slučaj otmice. Poverenje nije baš buknulo između njih, ali su ipak udružili snage. On je video slike koje je ona na neki neobjašnjiv način osećala. Vođeni srcem i razumom rešavali su slučaj, nesvesni da ih napred tera ljubav kojom su od početka bili opčinjeni…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption