Ukupna cena:

Nora Roberts – Plima (knjiga)

 • Nora Roberts – Plima (knjiga)
 • Nora Roberts – Plima (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Plima (knjiga)

  Za razliku od svoje braće, samo je Itan Kvin delio strast i ljubav svoga oca prema malom gradu u zalivu Česapik i samo je on ostao u porodičnom domu. Nakon očeve smrti, Itan je čvsto rešio da pokrene posao pravljenja brodova zajedno sa svojom braćom koja ga, sa ne baš podjednakim žarom i oduševljenjem ipak prihvataju.
  Ali nije brodogradilište najveći Itanov izazov.
  Borba za starateljstvom nad mladim Setom još nije okončana i sada mu je potreban više nego ikada a tu je i Grejs, žena koju je celog života voleo ali nikada nije verovao da može da bude njegova.
  Ispod Itanovih mirnih, pitomih očiju krije se mračna i bolna prošlost. Nažalost, i desetogodišnji Set ima svoje rane. I Grejs nosi svoj kofer bolnih uspomena…
  Zajedno će pokušati da nauče kako da se izbore sa duhovima iz prošlosti i da upravo u tome pronađu šansu za budućnost i konačnu šansu za sreću…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 295

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption