Ukupna cena:

Nora Roberts – Poslednja odana žena (knjiga)

 • Nora Roberts – Poslednja odana žena (knjiga)
 • Nora Roberts – Poslednja odana žena (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Poslednja odana žena (knjiga)

  Dilan Krozbi je po zadatku došao na izolovan ranč u Virdžiniju kako bi napisao biografiju tragično preminulog automobiliste Čaka Rokvela. Na tom ranču je njegova udovica živela povučeno sa svojom decom. Došao je da vidi kakva je to žena koja je svetla reflektora zamenila uzgajanjem konja i ulogom domaćice. I došao je da je slomi, da otkrije, mislio je, njeno pravo lice. Ali Abigejl O’Harli Rokvel je pristala da proda dušu đavolu kako bi obezbedila budućnost za svoje sinove. O pokojnom suprugu govorila je sve najlepše štiteći tako uspomenu na njega, iako je život sa njim bio sve samo ne bajka koju su svi očekivali. Ono što ni Dilan ni Abi nisu očekivali je to da će ih zajednički život, blizina i razgovori odvesti u pravcu kome se nisu nadali…

  žanr - ljubavni roman

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption