Ukupna cena:

Nora Roberts – Sačuvaj san (knjiga)

 • Nora Roberts – Sačuvaj san (knjiga)
 • Nora Roberts – Sačuvaj san (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Sačuvaj san (knjiga)

  Sa osam godina Kejt Pauel ostala je siroče i poslata je kod daljih rođaka koji su joj pružili ljubav, dom i porodicu. Odškolovali su je i omogućili joj dobar život. Bila je saradnik u uglednoj računovodstvenoj firmi i očekivala je unapređenje, međutim, umesto toga je optužena za proneveru, i svi njeni snovi su se raspršili kao mehur od sapunice. Optužbe i strah da će iz prošlosti isplivati dugo skrivana tajna, srušile su čitav njen svet. Činilo joj se da je izdala sve koje voli i da nema izlaza, ali porodica je čvrsto stala uz nju.

  Iako je ostala bez posla, niko nije verovao da su optužbe osnovane, pa ni Bajron Devit, novi upravnik Templton hotela i neočekivani udvarač. Bajron je bio suviše savršen, a Kejt suviše drugačija od žena koje su se njemu dopadale. Ipak, ne kaže se uzalud da se suprotnosti privlače… U zajedničkoj borbi da skinu ljagu sa Kejtinog imena, ova dva stranca zaista će se uveriti u to.

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 225

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption