Ukupna cena:

Nora Roberts – Smeš da sanjaš (knjiga)

 • Nora Roberts – Smeš da sanjaš (knjiga)
 • Nora Roberts – Smeš da sanjaš (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Smeš da sanjaš (knjiga)

  Kao devojčica, sa svojim prijateljicama maštala je da će negde na liticama blizu kuće pronaći sakriveni miraz nesrećne devojke, koja se zbog smrti svog dragog bacila u ponor. Kao devojka, napustila je dom u kome je odrasla i krenula da osvoji svet, rešena da dokaže svima kako i ćerka jedne kućepaziteljke može uspeti u životu. Sa dvadeset osam godina, Margo Salivan vratila se jedinom domu koji je poznavala, da zaleči rane i povrati snagu kako bi isplivala iz skandala u koji je bila umešana. Iako je oslobođena svih optužbi, Margo je bila bolno svesna da će je taj prljavi trag pratiti zauvek i da joj je karijera uništena. Pokušaće da sakupi deliće svog preostalog dostojanstva i oprosti sebi, kao što su joj i majka i prijateljice oprostile, ali i Džoš Templton, naslednik imperije i prijatelj iz detinjstva, koji je ceo život čekao da joj prizna istinu kojoj se i sama potajno nadala…
  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 225

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption