Ukupna cena:

Nora Roberts – Vinarija (knjiga)

 • Nora Roberts – Vinarija (knjiga)
 • Nora Roberts – Vinarija (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Vinarija (knjiga)

  Po osunčanim padinama Nape prostiru se hektari vrhunskih vinograda porodice Đambeli, a tu je i čuvena vinarija Castello di Giambelli – jedna od najboljih na svetu. Život tri žene okrenuće se naglavačke kada La Sinjora, vlasnica i glava porodice, odluči da udruži svoju kompaniju sa jednako uspešnim vinarima porodice Makmilan.

  Najmlađi članovi ovih porodica – Sofija Đambeli, uspešna poslovna žena, i Tajler Makmilan, najbolji vinar u regionu – dobiće zadatak da zamene uloge na godinu dana. Prinuđeni su da sarađuju i nauče jedno drugo poslu u zamenu za udeo u novonastaloj kompaniji. Iako se neprekidno prepiru, ipak moraju udružiti snage pošto je mnogo onih koji im žele propast. Ubistva, zavist, intrige i sabotaže prete da unište porodicu i kompaniju, a na Sofiji i Taju je da spreče katastrofu i speru ljagu sa porodičnog imena, dok u njima ljubav zri kao mlado vino…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 281

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption