Ukupna cena:

Nora Roberts – Zrno magije (knjiga)

 • Nora Roberts – Zrno magije (knjiga)
 • Nora Roberts – Zrno magije (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Zrno magije (knjiga)

  Kejlin Farel je bio uspešan fotograf kog su proganjali snovi o predivnoj ženi, i dar koji je pokušavao da uguši u sebi. Konal O’Nil bio je poznati vajar, koji je progonjen grižom savesti napustio udoban gradski život i obreo se na zemlji svojih predaka. Na vratima njegovog doma pojavila se nepoznata žena sa medaljonom njegove preminule majke u rukama.

  Kejlin Brenan je tražila odmor i avanturu, pa se izgubila u olujnoj noći i pojavila na pragu kuće čoveka koji je prokletstvom bio zarobljen u večnosti sopstvenih snova. Iako su verovali u čarobnjake i vile, trebalo je da prođu godine, ponekad i stoleća, da bi se sreli sa onima koji su im bili suđeni. U zelenoj i brdovitoj Irskoj, u noćima solsticija, kada se čuda događaju, bilo je potrebno samo da otvore svoja srca i u njih puste ljubav. Ili je trebalo i zrno magije…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 245

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption