Ukupna cena:

Styx - Shards of Darkness (PS4)

  • Styx - Shards of Darkness (PS4)
29.99 EUR
32.99 USD
2,999.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Styx - Shards of Darkness (PS4)

Istražite i savladajte ogromne nivoe, šunjajte se pored stražara ili ih eliminišite i eksperimentišite sa novim smrtonosnim sposobnostim u arsenalu našeg goblina ubice.
Šunjajte se sami ili uz prijatelja u coop modu. Penjite se po vrtoglavom gradu Elfova, pređite opasnu teritoriju patuljaka i preživite prostranu neistraženu zemlju puno smrtonosnih opasnosti da bi ispunili svoju misiju... neuspeh bi mogao da ima velike posledice na vaše sunarodnike.
Penjite se, njišite i visite kroz višesojna okruženja oživljenja sa Enreal Engine 4. Gmižite i sakrite se u najmračnijim ćoškovima, ili idite visoko da izbegnete da vas pronađu. Unapredite Styxa kroz assasination, iniltration, magic i druge krana da bi naučili nove sposobnosti. Pronađite vredne artifakte, sastojke i napravite smrtonosne zamke i korisne predmete, napravite svoje klonove da zbunite protivnika na razne načine - izbor je vaš.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption