Ukupna cena:

Torment - Tides Of Numenera (PS4)

  • Torment - Tides Of Numenera (PS4)
64.99 EUR 61.99 EUR
71.49 USD 68.19 USD
6,499.00 RSD 6,199.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Torment - Tides Of Numenera (PS4)

Besplatna isporuka za ovaj artikal na teritoriji Srbije!
---------------------
napomena - ovo izdanje uključuje i mapu sveta & CD sa muzikom iz igre!
----------------------
Rođen si padom iz orbite, novi um u telu nekadašnjeg Changing God, biće koje vara smrt čitav milenijum. Ako preživiš tvoje putovanje kroz Ninth World će samo postati čudnije... i smrtonosnije.
Uz mnoštvo neobičnih saputnika - čiji motivi i ciljevi mogu da ti pomognu ili naude, moraš pobeći drevnom, nezaustavljivom stvorenju Sorrow i odgovoriti na pitanje koje definiše tvoju egzistenciju.
Torment: Tides of Numenera je tematski naslednik Planescape: Torment, jednog od najbolje prihvaćenih i voljenih role-playing igara svih vremena. Torment: ToN je single-player, vođena narativom role-playing igra smeštena u Monte Cook Numeria univerzum, koju je dizajnirao kreativni tim koji stoji iza nagrađivanog Wasteland 2.
Dramatična, tematski zadovoljavajuća priča, filozofska tema Torment vodi igru kako mehanički, tako i narativno. Tvoje reči, izbori i akcije su tvoje primarno oružije.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption