Ukupna cena:

Suzana Inok – Greh i osećajnost (knjiga)

 • Suzana Inok – Greh i osećajnost (knjiga)
 • Suzana Inok – Greh i osećajnost (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzana Inok – Greh i osećajnost (knjiga)

  Iako već stasala za udaju, ledi Elenor Grifin želela je da malo uživa u životu, pre nego što je – kako je verovala – njena braća udaju za nekog bogatog, ali dosadnog lorda kraj koga će morati da provede ostatak života. Buntovnica po prirodi, sklapa dogovor sa svojim bratom, vojvodom od Melburna, da je pusti da ostvari svoje želje, sve dok njeno ponašanje ne izazove neki skandal. Kako bi držao Elenor na oku, vojvoda traži od svog najboljeg prijatelja Valentina Korbeta, markiza od Deverila, da oduži jedan stari dug tako što će tajno pratiti njegovu sestru.

  A za tako važan zadatak nepodesnijeg čoveka od markiza nema: čuveni zavodnik, buntovnik, kockar… Markiz poznaje Elenor čitavog života, ali je nikada nije posmatrao kao ženu i ostao je zatečen spoznajom da je devojčica izrasla u zavodljivu lepoticu. Rešen da postupi časno, na sve načine će pokušati da sakrije svoja osećanja. Ali šta će se dogoditi kada ga Elenor zamoli da baš on bude njen vodič kroz hedonizam?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption