Укупна цена:

Сузана Инок – Нешто грешно (књига)

 • Сузана Инок – Нешто грешно (књига)
 • Сузана Инок – Нешто грешно (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Сузана Инок – Нешто грешно (књига)

  Шарлемањ Грифин уживао је у животу, женама и забавама, али новац и смисао за посао увек би му изнова узбуркали крв у жилама. На једној сасвим обичној вечерњој забави угледао је егзотичну лепотицу и није одолео искушењу да јој приђе. Уз лагани плес, сазнао је да је мистериозна дама тек десетак дана у Лондону, да се зове Сарала и да је рођака покојног грофа Карлаја. И док је уз лагани ритам валцера Шеј кренуо у освајање, није ни приметио када је са лаких тема прешао на причу о послу. Није одолео да се не похвали предстојећим пословним договором не би ли даму импресионирао. Када је јутро свануло, испоставило се да лепотица зелених очију није била нимало наивна – искористила је сазнања која је стекла и одузела му посао испред носа! Свестан да од самог почетка не зна да ли прогони леди Саралу због љубави или због тога што је успела да га победи у игри коју је сам започео, Шеј не одустаје од својих намера. Жели да поврати изгубљени посао, али више од свега жели Саралу у свом наручју…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 232

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption