Ukupna cena:

Zoran Milivojević - Uloviti ljubav (CD audio knjiga)

  • Zoran Milivojević - Uloviti ljubav (CD audio knjiga)
5.99 EUR
6.59 USD
599.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Zoran Milivojević - Uloviti ljubav (CD audio knjiga)

Audio knjiga na CD-u, u MP3 formatu!

tekst čita: Simonida Stanković
trajanje: 7 sati i 48 minuta
----------------------
Zoran Milivojević, dr med., je psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA), kao i Evropske asocijacije za transakcionu analizu (EATA). Izabrani je međunarodni predavač na Univerzitetu Sigmund Frojd u Beču, supervizor u Centru za lečenje zavisnosti od zabranjenih droga Psihijatrijske klinike u Ljubljani, član predsedništva Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva i predsednik Predsedništva Saveza društava psihoterapueta Srbije, stručni direktor Psihopolis instituta, Novi Sad, predsednik je TA Centra - Asocijacije transakcionih analitičara Srbije. Autor je nekoliko izvanrednih udžbenika i knjiga. Originalnost autorove misli uvrstila ga je u grupu svetskih autoriteta okupljenih oko projekta Svetska knjiga o ljubavi (The World Book of Love).

Uloviti ljubav je zbirka veoma zapaženih kolumni o ljubavi i odnosima koje autor već tri godine redovno objavljuje u dnevnom listu Politika. U knjizi će slušalac naći putokaze o sudbinskim temama koje mu mogu pomoći da svoj lični razvoj usmeri ka realističnim ciljevima. Milivojevič je u kolumnama obrađivao teme za koje je smatrao da mogu koristiti svima koji su zainteresovani za psihološke probleme savremenog života - ljubav, partnerski odnosi, vaspitanje i uopšte, emocionalne odnose među ljudima. Naslov Ulovi ljubav odabran je upravo zbog toga što odražava zbunjenost savremenog čoveka i njegovu potrebu da definiše i razume brojne fenomene povezane sa ljubavlju. Jer, u savremenom društvu, "lov na ljubav" postaje sve teži i neizvesniji.

Prosečna ocena (10) 10

10-okt-2012 20:12:06
SERBIA
Ocena 10
Fantasticno

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption