Ukupna cena:

Džuli Garvud – Crvena ruža (knjiga)

 • Džuli Garvud – Crvena ruža (knjiga)
 • Džuli Garvud – Crvena ruža (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Crvena ruža (knjiga)

  Adam Klejborn, nekada rob, a sada pismen i načitan čovek, postao je uvaženi član svoje zajednice. Glad za znanjem pokušavao je da utoli knjigama i čestim putovanjima.

  Jedne noći, kada se nakon dugog puta vratio u svoj dom, zateklo ga je iznenađenje u krevetu – prelepa mlada žena po imenu Dženeviv koja se predstavila kao njegova verenica. Adam se setio majčine velike želje da ga oženi, ali ovome se zaista nije nadao. Iako je bio okoreli neženja, svaki put kada bi pogledao lepu ženu anđeoskog glasa, pomislio bi da ideja o ženidbi i nije tako loša. Na kraju krajeva, skoro svi oko njega bili su u braku. Definitivno je bio njegov red i osećanja su se budila, ali Dženeviv je krila tajnu zbog koje mu je otvoreno stavila do znanja da nikada neće biti njegova…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 202

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption