Ukupna cena:

Anđela (DVD)

  • Anđela (DVD)
2.49 EUR
2.74 USD
249.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Anđela (DVD)

Sitni kriminalac Andre (Jamel Debbouze) došao je do zida. Sa prevelikim dugom lokalnom gangsteru i bez ičije pomoći, on odlučuje da se baci u Senu. Upravo kad je nameravao da ostvari svoj naum, neko ga je preduhitrio. On zaranja i spasava Anđelu (Rie Rasmussen), predivnu, izvajanu i misterioznu ženu. Kad izađu iz vode, njih dvoje se udružuju i kreću u avanturu ulicama Pariza, sa ciljem da izvuku Andrea iz nevolje u kojoj se našao. Andre će saznati da nisu svi dugovi finansijske prirode i da se ponekad rešenja životnih problema nalaze na najneobičnijim mestima. Da li Anđela jednostavno uzvraća Andreu za njegovu dobrotu ili su posredi druge sile, koje su izvan njegovog poimanja?

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption