Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Još malo strasti (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Još malo strasti (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Još malo strasti (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Još malo strasti (knjiga)

  Ejlin Marsden i Džon Makena su najbolji prijatelji od detinjstva, ali oni pripadaju potpuno različitim svetovima, jer ona je ćerka grofa od Vestklifa, a on služavkino kopile i konjušar. Međutim, ljubav je slepa za klasne razlike i vremenom će drugarstvo prerasti u ljubav dvoje mladih, zabranjenu i bez budućnosti. Kada grof sazna za to, proteruje Makenu sa imanja i zaklinje se da će ga uništiti ako ga ikada ponovo vidi. Znajući da Makenu ništa neće sprečiti da joj se vrati, da bi ga spasla zle sudbine, Ejlin je primorana da ga otera od sebe slamajući mu srce.

  Godinama kasnije, Makena se vraća na grofovsko imanje, bogat i željan osvete, nesvestan Ejlinine žrtve i očaja sa kojim je živela zbog izgubljene ljubavi. Sada kada je stari grof mrtav, a Ejlin još uvek neudata, ništa ga neće sprečiti da joj vrati za bol koji mu je nekada nanela. Ipak, ubrzo će shvatiti da plamen ljubavi nikada nije zgasnuo, iako Ejlin krije jednu strašnu tajnu…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 232

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption