Total price:

Lisa Klejpas – Kristalna uvala (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Kristalna uvala (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Kristalna uvala (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Lisa Klejpas – Kristalna uvala (knjiga)

  Džastin Hofman je detinjstvo provela seljakajući se sa svojom majkom s kraja na kraj države. Sada je konačno bila stacionirana u Frajder Harboru, i imala život kakav je želela: mali motel, prijatelje i dobro poznato okruženje. Međutim, nešto je nedostajalo… ljubav. Polako je gubila svaku nadu da će ikada pronaći srodnu dušu, jer iako je pregledala svaku stranicu knjige magije, posedovala čaroliju i čini koje joj je majka podarila kada joj je bilo šesnaest godina, ipak je ostajala samo veštica praznog srca na koju je bila bačena kletva.

  Nametnutu zabranu nije bilo lako razbiti, ali je Džastin odlučila da će skinuti kletvu i osloboditi se prokletstva. Kada je vođen novim poslovnim poduhvatom, na ostrvo, i baš u njen motel, stigao čuveni Džejson Blek, šarmantni i ekscentrični milioner i otac najpoznatijih video-igara, nešto neobično se dogodilo. Kao da je baš njegov dolazak bio način da se magija razbije…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 215

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption